banner-top-celuhomeservice-reparatii-frigidere-1.jpg

reparatii frigidere arges

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in reparatii frigidere, pe toata raza judetului Arges. Intervenim la domiciliu pentru orice reparatie la frigider. Oferim solutii complete de reparatii frigidere in orice localitate din judetul Arges, indiferent de model, inclusiv reparam module electronice la frigidere.

Suntem frigotehnisti autorizati, cu experienta, atat in reparatii frigidere, cat si in reparatii congelatoare, reparatii combine frigorifice, reparam orice aparat frigorific din locuinta dvs.

Lucrarile de reparatii frigidere, atat modelele clasice cat si cele de tip no-frost se executa cu materiale si utilaje moderne si performante. Oferim solutii pentru pierderile de freon, completari sau remedierea problemei prin inlocuirea instalatiei de frig cu o instalatie noua speciala.

Reparatii frigidere in Arges, la domiciliu

Daca aveti nevoie de un specialist frigotehnist pentru reparatii frigidere Arges la domiciliu, ne puteti contacta telefonic la unul din numerele afisate pe site de luni pana sambata. Costul reparatiei se va discuta la domiciliul / sediul clientului in functie de defectiunea aparatului frigorific. Unele defectiuni necesita piese inlocuite cu totul, altele pot fi sudate, piesele pot fi originale sau nu, in functie de bugetul dvs., noi ne adaptam si gasim solutii.

CeluHomeService ofera clientilor sai servicii de revizie tehnica periodica pe baza de contract, ce include:

  • verificare electrosecuritate;
  • verificare parametri de functionare;
  • verificare etansare usi;
  • curatare condensator frigorific; curatare si igienizare conducta evacuare condens si tavita evaporare condens;
  • verificare sistem de comanda si semnalizare;
  • verificare nivel zgomot si componente atenuare zgomot.

Reparatii frigidere Arges

Executam lucrari complete de reparatii si service pentru frigidere in judetul Arges, atat pentru modelele clasice cat si pentru cele de tip no-frost, indiferent de model. Avem experienta in acest domeniu, fapt care ne ajutaa la identificarea rapida si corecta a oricarei probleme la orice tip de frigider.

Am reparat sute de mii de frigidere in decursul a mai multor ani si ne-am experimentat si in reparatia altor aparate din aceeasi gama precum: lada frigorifica, combina sau vitrina frigorifica, congelatoare, dulapuri si camere frigorifice, masini de facut gheata etc.

Suntem disponibil pentru reparatii frigidere atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in tara, in judete precum Arges, Braila, Brasov, Buzau, Constanta, Dambovita, Galati, Prahova, Vrancea. Acoperim ori municipiu din aceste judete, precum si imprejurimi, sate, comune, ne deplasam cu aparatura de reparatii frigidere la domiciliu. Incercam sa gasim orice rezolvare la problemele pe care le intampinati cu frigiderul sau ori alt aparat frigorific. Sustinem despre noi ca suntem adevarati profesionisti, altfel nu am fi rezistat pe piata de reparatii frigidere si in ziua de astazi.

Reparatii frigidere in Arges, indiferent de marca

Ne puteti suna pentru service si reparatii indiferent de marca de frigider. Realizam operatiuni de reparatii frigidere in Arges, de la majoritatea producatorilor importanti si enumeram cateva exemple: reparatii frigidere Artic, reparatii frigidere Whirlpool, reparatii frigidere Indesit, reparatii frigidere Zanussi, reparatii frigidere Gorenje, reparatii frigidere Samsung

Reparatii frigidere Mioveni
Reparatii frigidere Colibasi
Reparatii frigidere Pitesti

reparatii masini de spalat

83%

487520

reparatii frigidere

73%

410514

reparatii aer conditionat

65%

321845


0724102705; 0756747345; 0762380057

☎ Luni - Vineri 08:00 - 21:00; Sambata 08:00 - 18:00

Plata se realizeaza la interventie, cu factura si certificat de garantie.
*Pretul deplasarii la domiciliul clientului este in valoare de 50 Lei.
Constatarea defectelor se realizeaza in mod GRATUIT.

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline